Jij bent hier niet per toeval. Alles in het leven gebeurt met een reden. Met liefde verwelkom ik je op de inschrijfpagina van I Am Present.

Doe wat je leuk vindt, behaal je doelen en wees blij en trots op het resultaat zodra je die doelen hebt behaald. Niet alleen krijgen wat je wilt, maar ook willen wat je hebt.

Ik kwam er al vrij snel achter dat veel mensen hier nog veel in te leren hebben. Mensen die dankzij mijn boeken kilo’s zijn afgevallen, maar zichzelf nog steeds niet goed genoeg vinden. Mensen die miljoenen hebben, maar zich nog steeds niet veilig voelen. Mensen die van alles willen, maar niet in beweging komen en altijd beren op de weg zien. Of mensen die alles precies willen weten en uitzoeken voordat ze stappen durven te nemen en hierdoor nooit een stap zetten. Ik help jullie met liefde op weg, de weg naar jezelf. Wie ben jij? Waar sta je voor? Waar gaat je hart sneller van kloppen? We gaan onderzoeken waarom je niet kiest voor jezelf en voor wat jou gelukkig maakt.

Ik heb het mijn levensmotto gemaakt om mensen te inspireren. Na mijn NLP-opleiding en Paardencoach opleiding mag ik me naast ervaringsdeskundige mijzelf nu officieel coach noemen. Met mijn ervaringen, verkregen kennis, andere experts en heel veel liefde heb ik 4 programma’s ontworpen: