Transformeer jouw relatie met voeding voorgoed

In dit online programma

 • 11 lessen waarin je aan de slag gaat met verschillende thema's, waaronder emotie-eten, stressregulatie en voeding
 • Uitgebreide informatie en uitleg
 • Begeleidende video's met Fajah Lourens
 • Geleide meditaties ingesproken door Fajah Lourens
 • Opdrachten en reflectievragen
 • Online groep waarin je verbinding kunt maken met Fajah en medecursisten
 • Masterclass met gastspreker Jasper Schmitz over sporten en voeding

Ben je benieuwd? Bekijk dan geheel kosteloos het eerste blok van het online programma Denk Je Slank.

Bekijk gratis blok 1 Direct bestellen
img

Ben je klaar om jouw relatie met voeding, je lichaam en jezelf voorgoed te transformeren?

Gewichtsbeheersing begint bij innerlijke heling en zelfliefde. Dit programma is jouw kompas op de reis naar een gezonder en slanker leven. Dit is geen dieet. Dit is een transformatie.

Leer begrijpen waarom je eet, welke emoties er onder jouw eetgewoonten schuilen en hoe je een gezondere relatie kunt opbouwen met jezelf en voeding. Leer naar jezelf kijken met compassie en met het diepe besef dat je nu al goed genoeg bent.

Van zelfhaat naar zelfliefde

Dit programma begeleidt je bij de transformatie van zelfhaat naar zelfliefde. We gaan de diepte in om de innerlijke patronen en overtuigingen te verkennen die je hebben geleid naar een gewichtsprobleem. Durf van jezelf te houden. Durf te veranderen. Met
Denk Je Slank ben je op de juiste weg naar een gezond lijf waar je van kan genieten.

img

Bewustwording van terugval patronen

Word bewust van de patronen die je steeds weer naar je oude gewicht laten terugvallen. Met praktische tools en inzichten helpt Denk Je Slank om deze patronen te doorbreken en te overwinnen.

img

Een voorbeeld...

Stel je voor dat jij al geruime tijd worstelt met het gevoel dat je jezelf niet mooi vindt. Dit gevoel van onaantrekkelijkheid kan leiden tot een self-fulfilling prophecy. Telkens wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt en jezelf niet mooi vindt, voel je de drang om te troosteten.

Deze eetbuien kunnen leiden tot gewichtstoename, wat op zijn beurt je overtuiging versterkt dat je niet mooi bent. Hierdoor raak je gevangen in een neerwaartse spiraal van negatief zelfbeeld en emotie-eten.

Het doorbreken van deze self-fulfilling prophecy begint met
het inzien dat schoonheid veel meer is dan uiterlijk. Het vereist ook een
verschuiving naar zelfliefde en zelfacceptatie als de sleutel tot een slanker en gelukkiger leven.

Kan jij je in bovenstaand niet herkennen? Hier zijn enkele indicaties of situaties waarin mensen mogelijk baat zouden kunnen hebben bij Denk Je Slank.

 • Emotie-eten

  Als je merkt dat je vaak naar eten grijpt om met stress, verdriet, verveling of andere emoties om te gaan, kan het programma je helpen emotie-eten te begrijpen en beheersen.

 • Zelfbeeld en zelfacceptatie

  Als je worstelt met een negatief zelfbeeld, ontevredenheid over je lichaam of gevoelens van ontoereikendheid, kan het programma je ondersteunen bij het opbouwen van zelfliefde en zelfacceptatie.

 • Herhalend gewichtsverlies en -toename

  Als je vaak cycli van gewichtsverlies en -toename doormaakt en moeite hebt om je gezonde gewicht te behouden, kan het programma je helpen de onderliggende patronen te begrijpen en doorbreken.

 • Stress en emotionele regulatie

  Als je merkt dat stress een grote rol speelt in je eetgewoonten en
  gewichtsbeheersing, biedt het programma tools om stress te reguleren en gezonde coping-mechanismen te ontwikkelen.

 • Moeilijkheden met diëten

  Als traditionele diëten niet voor jou hebben gewerkt of als je moeite hebt om langdurige veranderingen in je eetgewoonten te maken, kan het programma een alternatieve benadering bieden.

 • Verlangen naar een blijvende transformatie

  Als je verlangt naar blijvende veranderingen, niet alleen in je gewicht, maar ook in je relatie met voeding, lichaam en zelfbeeld, kan het programma je ondersteunen bij een holistische transformatie.

 • Verlangen naar zelfinzicht

  Als je nieuwsgierig bent naar de diepere emoties en overtuigingen die je eetgedrag beïnvloeden, biedt het programma ruimte voor zelfinzicht en groei.

 • Behoefte aan begeleiding en gemeenschap

  Als je behoefte hebt aan begeleiding en ondersteuning bij je reis naar een gezonder gewicht en zelfacceptatie, biedt het programma een gemeenschap van gelijkgestemden.

Start vandaag met Denk Je Slank Eenmalig € 200,-