Omarm jouw innerlijke kind zodat je kunt floreren als volwassene

In dit online programma

 • 14 lessen waarin je aan de slag gaat met verschillende thema's, waaronder trauma, hechtingsstijlen en familieopstellingen
 • Uitgebreide informatie en uitleg
 • Begeleidende video's met Fajah Lourens
 • Geleide meditaties ingesproken door Fajah Lourens
 • Opdrachten en reflectievragen
 • Online groep waarin je verbinding kunt maken met Fajah en medecursisten
 • Masterclass met gastspreker Ruud van der Wiel over ademwerk

Ben je benieuwd? Bekijk dan geheel kosteloos het eerste blok van het online programma Inner Child Healing.

Bekijk gratis blok 1 Direct bestellen
img

Nu tijdelijk €99,- ipv €200,-

Heb je ooit het gevoel gehad dat er iets diep van binnen in jou is dat aandacht en liefde nodig heeft?

Dat innerlijke kind dat je ooit was, heeft nog steeds invloed op wie je vandaag bent. Het online programma Inner Child Healing is ontworpen om je te helpen dit deel van jezelf te omarmen en te helen, zodat je kunt floreren als volwassene.

Herontdek jouw authentieke zelf

Inner Child Healing biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan het helen van je innerlijk kind en het herontdekken van je authentieke zelf. Met begeleiding, oefeningen en technieken helpt dit programma jou op weg naar innerlijke genezing en persoonlijke groei.

img

Een voorbeeld...

Heb je een innerlijke criticus die nooit lijkt te zwijgen? Deze strenge innerlijke stem, die altijd oordeelt en kritiek heeft, kan zijn oorsprong vinden in je jeugd. Misschien moest je altijd voldoen aan hoge verwachtingen of perfectionisme om liefde en goedkeuring te verdienen?

Deze innerlijke criticus manifesteert zich vaak in je volwassen leven, leidend tot zelfkritiek, angst voor afwijzing en moeite met het accepteren van jezelf zoals je bent.

Dit is slechts een voorbeeld van wat Inner Child Healing kan aanpakken. De innerlijke criticus, die voortkomt uit je jeugd en zich manifesteert in zelfkritiek en onzekerheid, is één van de vele uitdagingen die we kunnen tegenkomen... Andere voorbeelden van jeugdervaringen en reacties die invloed kunnen hebben op je volwassen leven zijn onder andere:

verlatingsangst, laag zelfbeeld, perfectionisme, onvervulde behoeften, destructief gedrag, controlebehoefte, moeite met intimiteit, moeite met grenzen stellen, schaamte, verslavingsgedrag, moeite met vertrouwen, negatieve zelfspraak, relationele problemen en gevoel van leegte.

De transformatieve kracht van heling

Neem de eerste stap naar een leven dat vrij is van de lasten van het verleden en vol is van liefde, zelfacceptatie en geluk.

img
 • Bevrijding van bagage

  Gedurende ons leven verzamelen we emotionele bagage en trauma's uit onze kindertijd. Deze onverwerkte emoties kunnen ons blijven achtervolgen en ons weerhouden van een gelukkig en vervuld leven.

 • Zelfliefde en zelfacceptatie

  Door je innerlijk kind te helen, leer je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent. Dit legt de basis voor gezonde zelfwaardering en het vermogen om van anderen te houden.

 • Emotionele ontwikkeling

  Het helingsproces helpt je emotionele intelligentie te vergroten, zodat je beter kunt omgaan met stress, conflicten en relaties.

 • Verbeterde relaties

  Als je je eigen innerlijk kind begrijpt en koestert, ben je beter in staat om empathie en begrip te tonen voor anderen. Dit verbetert je relaties met familie, vrienden en romantische partners.

 • Terugwinnen van je authenticiteit

  Vaak passen we ons aan om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Inner Child Healing helpt je om weer in contact te komen met je ware zelf en je eigen behoeften en verlangens te begrijpen.

Heel je innerlijke kind Nu €99,- ipv €200,-