De invloed van collectief mediteren

De invloed van collectief mediteren

Mediteren is inmiddels erg populair geworden het is toegankelijk voor mensen van alle achtergronden en levensstijlen. Apps zoals Meditation Moments, Calm, en Insight Timer zijn enorm populair en bieden diverse meditaties om stress te reguleren, focus te vergroten, en beter te slapen.

Persoonlijk beoefen ik verschillende vormen van meditatie, waaronder spirituele meditaties die ik zelf heb ontwikkeld en ook ingesproken heb voor de Meditation Moments app. Hoewel ik geen bewijs heb dat engelen bestaan, ervaar ik tijdens meditaties waarin ik om hen om hulp vraag wel direct vertrouwen en verlichting als ik gestrest ben. Ook merk ik directe inzichten en creativiteit wanneer ik mijn meditatie richt op mijn derde oog, waarbij ik vaak kleuren zie en in een staat van zijn zonder denken terechtkomt.

MANIFESTATIE MEDIATIE

Naast spirituele meditaties kies ik soms voor denkmeditaties om problemen op te lossen en mezelf op een dieper niveau te leren kennen, of voor meditaties om succes te manifesteren. Tijdens deze manifestaties kies ik mijn gedachten zorgvuldig uit en voel ik dat deze gedachten al werkelijkheid zijn geworden, waardoor ik een krachtige tool heb om mijn doelen te bereiken.

TONY ROBBINS 

Een bijzondere ervaring was toen ik vorig jaar bij een evenement van Tony Robbins was en we met 12.000 mensen in de zaal tegelijk mediteren. Dit collectieve meditatiemoment was een geweldige ervaring waarbij ik een manifestatie meditatie deed en mezelf manifesteerde in het theater, net zoals Tony Robbins. Ik voelde een intense verbinding en kreeg kippenvel, wat voor mij een teken is dat ik op de juiste weg zit.

Het inspireerde me om uit mijn comfortzone te stappen en mijn dromen na te jagen. Na afloop van het evenement was ik geïnspireerd om mijn eigen talk te schrijven en mijn boek "Killermindset" uit te brengen, dat meteen een bestseller werd.

DE WETENSCHAP OVER MEDITEREN 

Na deze krachtige ervaring ben ik op zoek gegaan naar wetenschappelijke onderzoeken over collectieve meditatie, die aantonen dat samen mediteren een krachtig instrument kan zijn om onze dromen waar te maken. Mediteren kan ook een krachtig instrument zijn wanneer het collectief wordt beoefend. Dr. Joe Dispenza, een bekende neurowetenschapper en auteur op het gebied van meditatie, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van collectieve meditatie op het individu en de omgeving.

Volgens Dispenza kan collectieve meditatie leiden tot een versterking van het elektromagnetische veld van de aarde, wat een positieve invloed kan hebben op het menselijk bewustzijn en gedrag. Hij verwijst vaak naar het zogenaamde "Maharishi Effect", waarbij groepen mensen die samen mediteren, geassocieerd worden met een daling van geweld en criminaliteit in de omgeving.

De kracht van collectieve meditatie ligt volgens Dispenza in het vermogen om een coherent veld van energie te creëren dat resonantie heeft met hogere frequenties van bewustzijn. Dit kan leiden tot een verschuiving in collectieve attitudes, waarden en gedragingen, waardoor een meer vreedzame en harmonieuze samenleving ontstaat.

Het is fascinerend om te zien hoe de wetenschappelijke bevindingen van Joe Dispenza over collectieve meditatie samenvallen met mijn eigen ervaringen. doordat ik die dag bij Tony zo strek de kracht voelde van. het collectief sta ik dit jaar echt in het theater waar ik jullie ook zal begeleiden bij een gezamenlijke manifestatie mediatie. Door samen te mediteren, kunnen we niet alleen ons eigen welzijn verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Wil je de ervaring van collectief mediteren mee maken tijdens mijn Killermindset talk in het theater, claim dan alvast je tickets hier. 

THEATER TICKETS 

Naast mediteren zullen we elkaar op allemogelijke manieren gaan inspireren :-))

Terug naar blog