Een KillerMindset voor iedereen?

Een KillerMindset voor iedereen?

Wat is een KillerMindset vraag je je af? Persoonlijk geloof ik dat dit voor iedereen iets anders kan betekenen. Op dit moment betekent het voor mij vooral vriendelijk zijn voor mezelf. Geen zelfafwijzing, geen onrealistisch hoge doelen, maar genieten van wat er al is. Het is de acceptatie van wie ik ben zonder voortdurend te streven naar verandering. Misschien bevind jij je in een totaal andere fase van je leven, waarin je juist je doelen wilt bereiken, je eigen verlangens wilt volgen, of wilt ontdekken wat je nu eigenlijk echt nodig hebt.

Ik ben nu 42 jaar oud en op zoek naar innerlijke rust, maar ik realiseer me dat dit voor jou anders kan zijn. Ik heb namelijk al mijn doelen bereikt, zij het met veel doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Met het KillerMindset programma wil ik jou helpen ontdekken hoe je je eigen hulpbronnen kunt aanboren, hoe je het maximale uit je leven kunt halen en hoe je kunt identificeren wat je nog in de weg staat.

Mijn reis naar succes:

Naast het feit dat ik tegenwoordig moeder én oma ben (ik werd op mijn 18e moeder), heb ik nooit mijn droom opgegeven om een rol te krijgen in GTST. Ik begreep hoe de wet van aantrekking werkte en manifesteerde deze droom voor mezelf. In de jaren die volgden, leek ik bijna alles te manifesteren wat ik wilde, maar helaas ook wat ik niet wilde. Het universum kent namelijk het woordje "niet" niet. Alles waar je aandacht aan geeft, groeit. Zelfs de twee vaders van mijn kinderen, waarvan ik altijd had gezegd dat ik dat nooit zou doen, werden realiteit.

Achteraf begreep ik alles beter en kon ik sneller bijsturen om te realiseren waar ik als kind van droomde. Tegenwoordig heb ik verschillende ondernemingen, waaronder het merk Killerbody en MKBM, en sinds kort ook I AM. Met Killerbody leveren we heerlijke proteïne producten aan meer dan 2000 winkels. Daarnaast schrijf ik met liefde en passie boeken, die steevast de bestsellerlijsten aanvoeren. Is dat toeval? Nee, niets is toeval.

Wil jij ook leren hoe je dit kunt bereiken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Als ik terugkijk op alles wat er zich in mijn leven heeft afgespeeld, moet ik toegeven dat het allesbehalve gemakkelijk en vlekkeloos verliep, maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Deze levenslessen leer je niet op school, maar door het leven zelf te ervaren. Desondanks ben ik ervan overtuigd dat de inzichten die ik heb verkregen, gedeeld moeten worden. Ik voel dat er vraag is naar deze inzichten, en dat merk ik ook aan jullie berichten waarin veel herkenning is. Daarom ben ik dit platform begonnen.

Als iemand me deze levenslessen eerder had kunnen bijbrengen, had ik ze met open armen ontvangen. Kijkend naar Killerbody, het merk dat ik aan meer dan 2000 supermarkten lever, besef ik dat het allemaal sneller had kunnen gaan als ik destijds de kennis bezat die ik nu heb. Het is geweldig dat ik mijn ervaringen met jullie kan delen en inzicht kan geven in hoe je een succesvolle ondernemer kunt worden zonder jezelf te verliezen.

Innerlijke kind helen 

Enkele jaren geleden heb ik zelf een innerlijke kind heling ondergaan, en als ik de tijd kon terugdraaien, zou ik willen dat ik dit 15 jaar eerder had gedaan. Ik ontdekte zoveel over waarom ik deed wat ik deed. Het was zonder twijfel de meest waardevolle cursus die ik ooit heb gevolgd, en ik deed het zelfs online. Dat is waarom ik wist dat ik ooit een vergelijkbare cursus voor jullie zou creëren, en deze zou zelfs nog beter zijn dan die ik destijds volgde.

Ik raad iedereen aan die tegen bepaalde obstakels aanloopt om eerst het innerlijke kind helings programma te volgen. Als je eenmaal weet wie je bent en waarom je doet wat je doet, zal niets je meer in de weg staan naar succes.

Liefs,
Fajah

Terug naar blog