Op retraite bij Lourens

Op retraite bij Lourens


Op Retraite bij Lourens

Het afgelopen jaar was een jaar vol leermomenten, een jaar waar ik nu op terug kan kijken met een 'wow'-gevoel. Ik heb het doorleefd en ben er sterker uitgekomen. Een jaar waarin ik de opleiding tot equine-assistent coach heb afgerond, wat betekent: coachen met paarden. Dit is een opleiding geweest die mij veel inzichten heeft gegeven in mijn eigen agenda, mijn onderliggende motivatie om anderen te helpen en die me heeft geholpen helder te krijgen waar het in het leven om gaat. Ik voel me een gezegend mens met alle nieuwe kennis die ik tijdens deze opleiding heb mogen opdoen. De opleiding ging niet over hoe ik een ander kan helpen, maar waarom ik zo graag een ander wil helpen, wat het mij oplevert, waarom ik doe wat ik doe, etc. Ik leerde mezelf nog veel beter kennen, de mooie en de minder mooie kanten van mezelf. Ik groeide weer een stukje meer en voelde aan het einde van de opleiding de moed om een nieuw boek te schrijven. Een boek wat niet alleen een boek met eigen ervaringen is, maar een boek waarin ik ook handvatten aanreik voor jullie, om te ontdekken wie je in essentie bent, waarom je nog niet het leven leidt dat je graag zou willen en hoe je kunt kiezen voor jezelf. Ik ben trots op het resultaat en het online programma wat er hand in hand mee gaat. De community komt nu tot leven en ik besef me dat dit mijn levensmissie is. Dit is wat ik te doen heb, dit is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik wil mensen helpen, niet ongevraagd maar wel als ze erom vragen, en dan wil ik er persoonlijk voor ze zijn. Daarom ben ik de host van de community, met mijn dyslexie maar ook met veel liefde typ ik de antwoorden op jullie vragen.

Retraite

Afgelopen maand had ik mijn eerste retraite hier bij mij in mijn prachtige bijgebouw met uitzicht op de paarden. Het was een enorm succes en de mensen hadden doorbraken en inzichten, we hebben geconnect en mijn paard Nero heeft prachtige sessies gegeven. Na de laatste dag wist ik het zeker, dit is wat ik de rest van mijn leven wil doen, wel in Spanje, want de kou en de modder hier vind ik maar niets. Maar zolang ik hier ben en mijn huis nog niet verkocht is, doen we het hier. Wat kun je verwachten?

 

20 januari: Zelfliefde Retraite met mijn zusje Shanti Schiks. We verdelen de groep in tweeën. Kennismaking, cacao ceremonie met intentie uitspreken en daarna verdelen we de groep in twee: de ene groep gaat met Shanti aan de slag voor de zelfliefde training (binnen) en de andere groep gaat met mij naar buiten voor de coachingsessie met paarden. Dan hebben we een lunchbreak, lekkere warme soep met brood, en dan wisselen we de groepen. Aan het einde hebben we een gezamenlijke afsluiting.

 

 

21 januari: Adem Retraite met ademcoach Ruud van der Wiel. We starten deze dag met intentiekaarten en een voorstelronde, en een geleide meditatie van mij, daarna verdelen we de groepen weer en gaat er een groep naar buiten met mij en de paarden, en de andere groep binnen aan de slag met Ruud en de ademsessie. Daarna lunchpauze met soep en een broodje en dan een wissel van de groepen. Na afloop sluiten we gezamenlijk af met wat lekkers.

Hierna heb ik nog twee data in maart, en daarna heb ik de overtuiging dat mijn huis is verkocht en we dit voortzetten in Spanje. Dit zal er wel heel anders uit gaan zien. Daar zullen het meerdaagse retraites worden met een andere prijs. Ook zal dit nog wel even duren. Ik moet alles nog bouwen, maar ik heb heel veel zin in deze nieuwe droom.

Liefs 

Fajah 

 

Hier een link naar de reviews van de laatste retraite.

Wil je erbij aanwezig zijn, mail dan naar updates@iam-present.nl.

Terug naar blog